Algemeen

Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, offertes, producten, bestellingen, leveringen en overeenkomsten tussen de klant en Luierkado & Zo en op alle handelingen ter uitvoering daarvan.

Door het plaatsen van een bestelling bij Luierkado & Zo, verklaart de koper akkoord te gaan met de algemene voorwaarden.

Luierkado & Zo heeft ten alle tijde het recht deze voorwaarden en de inhoud van haar website te wijzigen.

Inlichtingen die niet in deze voorwaarden te vinden zijn, kunnen worden opgevraagd via info.luierkado.enzo@gmail.com

 

(1)Gegevens van de Onderneming

Luierkado & Zo is eigendom van Boingen Veronique

Goetsenhovenstraat 15, 3321 Outgaarden, België

Tel : 016/76.00.32

GSM : 0475/73.09.45

E-mail : info.luierkado.enzo@gmail.com

Rekeningnummer BE40 1430 9644 3363

BTW nr BE0649941768

 

(2)Bestelling en Overeenkomst

De overeenkomst komt tot stand op het ogenblik dat je je bestelling plaatst en bijgevolg ons aanbod aanvaardt. Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen bestellingen geplaatst telefonisch, via de website of via facebook, messenger en/of e-mail.

 

(3)Aansprakelijkheid

Wij leveren datgene wat omschreven wordt in je order.  Je dient er dan ook voor te zorgen dat bij het plaatsen van je order alle informatie aanwezig is en dat deze correct en volledig is.  Luierkado & Zo kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor spellingsfouten en het doorgeven van foutieve gegevens bij het personaliseren van artikelen. 

Bij twijfel of onduidelijkheid neem je altijd eerst contact op met Luierkado & Zo via mail (info.luierkado.enzo@gmail.com), alvorens je bestelling te plaatsen.  Wat je besteld is geldend en bindend.

Wij bieden onze producten aan op onze website tot uitputting van de voorraad.

Luierkado & Zo kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade voortvloeiend uit het gebruik van producten die worden aangeboden op onze website.

 

(4)Producten en prijzen

Alle artikelen die verkocht worden door Luierkado & Zo worden zo volledig mogelijk en ter goeder trouw omschreven en weergegeven.  Alle afbeeldingen, foto's , afmetingen, kleuren,...  op de website van Luierkado & Zo gelden slechts bij benadering, zijn indicatief, niet bindend  en kunnen geen aanleiding zijn tot schadevergoeding of ontbinding van de overeenkomst.

Heb je als klant specifieke vragen over maten, kleur, lettertypes, etc... verzoeken wij je om contact op te nemen via info.luierkado.enzo@gmail.com alvorens je bestelling te plaatsen.

 

Luierkado & Zo is niet verantwoordelijk voor inbreuken op reproductierechten van derden, indien zij te goeder trouw de opdracht uitvoerde. Alleen de klant is aansprakelijk.           

 

Luierkado & Zo is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van het door de klant aangeleverd foto- of beeldmateriaal.  Bestanden worden gecontroleerd op voldoende hoge resolutie en de klant ontvangt een waarschuwing indien de beelden niet voldoen aan de technische vereisten om te kunnen afdrukken.  Indien de klant toch instemt met de bestelling, ondanks de lage resolutie van de beelden, dan is Luierkado & Zo niet verantwoordelijk voor de lagere afdrukkwaliteit van het beeldmateriaal. Alleen de klant is aansprakelijk.                                                                     

 

Alle prijzen en aanbiedingen van Luierkado & Zo zijn vrijblijvend.  De aangegeven prijzen zijn inclusief 21%btw maar exclusief verzendkosten.  De kosten van de levering worden vermeld onder de rubriek " Levering en afhaling" 

Luierkado & Zo behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om de prijzen te wijzigen, in het bijzonder wanneer dat op grond van wettelijke voorschriften noodzakelijk is.

 

Het staat Luierkado & Zo vrij om kortingsacties te houden binnen een bepaalde duur.  Kortingsacties en koopjes worden steeds duidelijk in de webwinkel aangeduid en gelden enkel voor de daar aangegeven periodes en aan de voorwaarden die met de kortingsacties gecommuniceerd worden. Indien er na de aankoop een product wordt afgeprijsd, kan je geen aanspraak maken op een terugbetaling van het prijsverschil.

 

(5)Bestelling en betaling

Het plaatsen van de bestelling houdt een betalingsverplichting in. Elke bestelling via de webshop dient vooraf betaald te worden via overschrijving op rekeningnummer BE40 1430 9644 3363, met vermelding van factuurnummer.  De bestelling is pas definitief zodra het volledige bestelbedrag op de rekening van Luierkado & Zo staat.  De geleverde artikelen blijven tot op het moment van gehele betaling door de Klant, de exclusieve eigendom van Luierkado & Zo.   Indien de betaling binnen de 5 dagen niet voldaan is, vervalt uw bestelling. 

 

(6)Levering en afhaling

Levering is enkel mogelijk in België.

Al onze artikelen (met uitzondering van pampertaarten*) worden standaard onverzekerd verzonden naar je thuisadres of het door jou doorgegeven afleveradres.  Foutief doorgegeven adressen zijn uitsluitend de verantwoordelijkheid van de klant.

*Omwille van het gevaar voor beschadiging kunnen onze pampertaarten enkel afgehaald worden.  

Kies je bij het plaatsen van een bestelling voor de optie afhalen, dan nemen wij contact met je op zodra je bestelling klaarstaat.  Je bestelling afhalen kan enkel op het privé adres van Boingen Veronique, Goetsenhovenstraat 15, 3321 Outgaarden.

 

Omdat heel wat van onze artikelen op maat gemaakt worden, rekenen wij voor het leveren van onze artikelen, op een gemiddelde  levertijd van 7 tot 10 werkdagen,  lopende vanaf de ontvangst van de betaling.  Deze opgegeven levertermijn is een richtlijn.  Wij doen al het mogelijke om je bestelling zo snel mogelijk af te werken. Er kan altijd iets misgaan waardoor de leveringstermijn vertraging oploopt. Een vertraagde levering is geen gegronde reden om je bestelling te annuleren en geeft je ook geen recht op een schadevergoeding. 

Wens je een artikel toch sneller te ontvangen, neem dan eerst contact op met ons, alvorens je bestelling te plaatsen. We bekijken dan wat haalbaar is.   

Indien je een order plaatst dat langere tijd in beslag neemt of grote aantallen, zullen wij je bij het plaatsen van je bestelling steeds informeren en op de hoogte houden van de vooruitgang van je bestelling.

Prijsoffertes zijn mogelijk op aanvraag. 

 

Voor de verzendkosten hanteren wij de tarieven van B-Post. Voor een verzending binnen België is dit 6,40EUR (0-2kg), 6,95EUR (2-5kg), 7,75EUR (5-10kg)

Indien B-Post zijn tarieven aanpast, worden deze aanpassingen ook doorgevoerd naar de webwinkel.

Wens je een artikel verzekerd te ontvangen, contacteer ons dan alvorens je bestelling te plaatsen.

 

(7)Schade

Indien er schade is of bij de levering, dien je met ons contact op te nemen binnen 2 kalenderdagen na aflevering van je artikelen, met duidelijk fotomateriaal.

(8)Herroepingsrecht en retour

Als klant heb je het recht aan  Luierkado & Zo mee te delen dat je afziet(*) van de aankoop binnen de 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering van de goederen.

Gepersonaliseerde artikelen vallen NIET onder deze regeling en kunnen niet geretourneerd worden, aangezien deze exclusief voor jou worden gemaakt.

(*)Enkel indien er een klacht is van schade aan het artikel door een fabrieksfout, kan het artikel geretourneerd worden. Gelieve ons op voorhand te schriftelijk te verwittigen van je retourzending.  Je stuurt het artikel in de originele staat en originele verpakking, op eigen risico en eigen kosten terug.  Met vermelding van het factuurnummer.  Van zodra wij het artikel in originele staat hebben ontvangen, krijg je dan je geld (met uitzondering van de verzendkosten) binnen een periode van 30 kalenderdagen terug gestort. Voor artikelen die afgeprijsd zijn (bij acties, solden of door het gebruik van een kortingscode), krijg je enkel een tegoedbon.

Retouradres : Luierkado & Zo , Goetsenhovenstraat 15, 3321 Outgaarden.

Bij het annuleren van een bestelling alvorens deze wordt verstuurd zijn bovenstaande voorwaarden ook van toepassing

 

 

-